Week van de Opvoeding

5 t/m 9 oktoberOpvoeden

Tijdens de Week van de Opvoeding (5 t/m 9 oktober) hebben wij van Opvoedpunt Leeuwarden een mooi online programma voor je samengesteld!

 

Op deze pagina vind je het complete overzicht! Krijg je tips van onze pedagogen, volg een ontspanningles van relaxjuf Doortje of kook een heerlijk nieuw recept! En speciaal in deze week kan je een gratis kaartje versturen naar die vader of moeder die je een compliment wilt geven!

 

Je kunt ook hiernaast het programma als een PDF downloaden. 

Download
Week van de Opvoeding - Opvoedpunt
Online Programma.pdf
Adobe Acrobat document 489.1 KB


Programma en filmpjes

Yogales van Doortje!

Volg hier de korte ontspanningsles van relaxjuf Doortje!

De insteek van deze les? 'Samen in balans, samen genieten’. 😊

 Tips van onze pedagogen

Bekijk hieronder de tips van onze pedagogen.

Klik op de video om hem te openen.

Lekker eten!

In de kookvideo neemt pedagoog Nynke een kijkje in de keuken van Wijkkoepel Bilgaard. Daar bereiden de moeders Elena en Annet samen met hun dochters Elyssa, Mia en Zoe Twee heerlijke recepten: Wortelsoep en Wraps van ei. Kijk en kook je mee?Word weerbaar met BV Sport

Elske en Elske, sportcoaches en tevens Rots en Water trainers van BV Sport, laten in deze video samen met Saar en Timon een aantal krachtige en praktische oefeningen zien vanuit de sociale weerbaarheidstraining Rots en Water. Rots staat voor weerbaarheid: voor jezelf opkomen, jezelf kunnen verdedigen en in jezelf vertrouwen. Het Water staat voor solidariteit: dat betekent dat je je in kunt leven in andere mensen en dat je jezelf kunt beheersen wanneer je bijvoorbeeld heel boos wordt. Door deze oefeningen en erover te praten leert je kind om in te schatten wanneer hij of zij een Rots kan zijn en wanneer Water.